Heart Star

Världen i Heart Star är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Heart Star, ett av våra bästa två spelare spel!

I Heart Star agerar du som en slags ambassadör för kärlek och du måste få båda karaktärerna på samma plats så att de kan avancera, tillsammans förstås, till nästa nivå. För att uppnå detta måste du samarbeta med varandra och ta kontroll över båda karaktärerna för att nå ditt mål.

Den söta grafiken, den glada musiken och den värdiga uppgiften du försöker utföra är något som gör att du kommer att vilja se detta äventyr till slutet. Dessutom kommer de roliga pusslen, som blir allt svårare när du avancerar i berättelsen, att få dig att komma tillbaka för mer.

Spela Heart Star, ett roligt pusselspel där samarbete är nyckeln, på Hetaspel.se och ge dig ut på en episk resa med två älskvärda karaktärer.

Liknande spel:

Gillade du Heart Star? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårtvå spelare spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.