Heroball Adventures

Världen i Heroball Adventures är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Heroball Adventures, ett av våra bästa pusselspel!

Ge dig ut på ett episkt äventyr och rulla genom nivåerna från Heroball Adventures, ett roligt pusselspel som finns på Hetaspel.se. Under hela berättelsen måste du lösa en massa pussel för att rädda dina vänner, som fångats av okända robotar.

För att komma vidare måste du behärska att röra dig genom miljön som en boll, samt lära dig att undvika de olika faror som finns utspridda i nivåerna. Från dödliga knivar till farliga avgrunder väntar faran på dig vid varje rulle.

När du väl lärt känna alla rörelser som står till ditt förfogande kommer du att älska spelets snabbhet och den lätthet med vilken du kan navigera i miljön, och du kommer lätt att klara alla utmaningar som tidigare verkade omöjliga.

Rädda alla dina vänner och ge dig ut på ett spännande äventyr på Hetaspel.se när du spelar Heroball Adventures.

Liknande spel:

Gillade du Heroball Adventures? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.