Hidden Cats: Detective Agency

Världen i Hidden Cats: Detective Agency är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Hidden Cats: Detective Agency, ett av våra bästa gömda föremål spel!

Hitta gömda katter genom att vara särskilt uppmärksam på miljön, lista ut ledtrådar och spåra alla ledtrådar du hittar när du spelar Hidden Cats: Detective Agency på Hetaspel.se. Låt dig fördjupas i denna vackert stiliserade värld som ger dig en unik och intressant atmosfär, och känn spänningen i att hitta alla katter i scenen. Som man kan förvänta sig av dessa mycket intelligenta varelser gömmer sig katterna i Hidden Cats: Detective Agency på alla möjliga ställen, och endast de mest ihärdiga och tålmodiga kattdetektiverna kommer att kunna hitta dem alla.

Vare sig det är genom att titta under en stapel apelsiner, titta bakom någon eller bara upptäcka en väl gömd, nästan kamouflerad kattunge, är utmaningen i Hidden Cats: Detective Agency alltid närvarande, och du måste vara observant om du vill lyckas. Och om du ser att du har svårt att hitta en katt kan du be spelet om en ledtråd. Ledtråden kommer inte direkt att visa dig var katten befinner sig, men den bör vägleda dig i rätt riktning. När du kliver in i Fayes skor och med hjälp av din pålitliga och vänliga kattkamrat, Morot, kommer ni båda att tillsammans gå på en rolig resa för att hitta alla gömda katter.

Utforska vackra städer och hitta alla gömda katter när du spelar Hidden Cats: Detective Agency på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja katterna på skärmen eller för att interagera med andra element i spelet (olika föremål i scenen eller ledtrådsknappen).

Liknande spel:

Gillade du Hidden Cats: Detective Agency? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårgömda föremål spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC