Hidden Magic OG

Världen i Hidden Magic OG är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Hidden Magic OG, ett av våra bästa gömda föremål spel!

I det här spelet med dolda föremål på Hetaspel.se är din uppgift att hjälpa alkemisten att hitta alla viktiga föremål som är placerade längst ner på skärmen. När det gäller magi är tiden viktig, så du måste vara ganska snabb, för om du tar för lång tid på dig måste du bara starta om nivån. Lyckligtvis är det ganska lätt att navigera i den detaljerade 3D-miljön i Hidden Magic OG, och även om du inte kan hitta alla föremål inom tidsgränsen kan du alltid försöka igen på Hetaspel.se. Utmaningen kommer fortfarande att finnas kvar, och det roliga och spännande med att hitta objekten finns alltid kvar.

Under de 42 nivåerna i Hidden Magic OG måste du hitta alla slags föremål, från ingredienser för drycker till alla slags flaskor som behövs för att slutföra den mystiska process som alkemisten måste genomföra. Endast en tålmodig spelare kan lyckas i Hidden Magic OG, men även om du kanske inte börjar som en tålmodig person kan Hidden Magic OG hjälpa dig att slappna av mer. Atmosfären i Hidden Magic OG är trots allt ganska avslappnande och den kan till och med påminna dig om en saga eller någon annan liknande fantastisk berättelse. Den stiliserade 3D-grafiken hjälper också till att fördjupa dig i denna värld.

Hitta dolda föremål, testa din spatiala förmåga och ha kul när du spelar Hidden Magic OG på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja de föremål som du ska hitta. Tryck på vänster musknapp och flytta musen för att flytta kameran runt. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen för att välja föremålen och drar kameran med fingret.

Liknande spel:

Gillade du Hidden Magic OG? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårgömda föremål spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.