Impostor

Världen i Impostor är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Impostor, ett av våra bästa hjärnspel!

Överlista dina motståndare i det här roliga fanspelet om det aktuella fenomenet Among Us. Överlev i det kalla och oförlåtande yttre rymden, där ingen kan höra dig skrika, i detta spännande spel där ditt liv beror på att hitta bedragaren bland dina besättningskamrater. Håll ständigt garden uppe och håll utkik efter alla misstänkta beteenden, för bedragaren skyr inga medel för att eliminera alla, även om det innebär att sabotera hela skeppet.

Undvik detta listiga beteende för att överleva, eller använd din intelligens för att lura alla och bli den enda överlevande medan du spelar bedragaren. Oavsett vilket så kommer du garanterat att ha roligt!

Liknande spel:

Gillade du Impostor? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.