Landing Party

Världen i Landing Party är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Landing Party, ett av våra bästa pusselspel!

Landing Party är ett sött och unikt pusselspel där du måste stoppa utomjordingarna från att invadera vår planet. För att göra detta måste du placera 5 utomjordingar av samma typ på en linje. Genom att göra detta kommer de att bli säkert teleporterade tillbaka till sin planet. Du måste dock vara försiktig, för att ordna dem måste du se till att de kan nå den plats du vill placera dem på och att vägen inte blockeras av en annan utomjording. Dessutom teleporteras utomjordingar med jämna mellanrum och det kan störa hur du planerar att organisera fältet. För att stoppa en utomjordings teleportering måste du blockera portalen.

Med roliga och enkla regler och fantastisk grafik kommer Landing Party att erbjuda dig otaliga timmars underhållning, särskilt när fler och fler utomjordingar teleporteras. Stoppa utomjordingarna från att invadera vår planet på Hetaspel.se och få höga poäng!

Liknande spel:

Gillade du Landing Party? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.