Pull Pin

Världen i Pull Pin är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pull Pin, ett av våra bästa pusselspel!

Pull Pin är ett unikt pusselspel som vid första anblicken kan verka trivialt, men som snart ökar svårighetsgraden för att ge dig en hälsosam hjärnträning, som alla bra pusselspel bör göra. Målet med Pull Pin är att placera de föremål som hålls tillbaka av pinnar i lådan längst ner på skärmen.

I din strävan att avsluta spelet kommer du att stöta på ett stort antal olika nivåer, den ena mer unik än den andra. Du måste korrekt bestämma i vilken ordning du drar i nålarna, så att föremålen från nivån når sin destination.

Med vacker grafik och ljud är Pull Pin ett fantastiskt pusselspel som du säkert kommer att återkomma till, så besök Hetaspel.se när du vill avsluta ännu en nivå och träna din hjärna.

Liknande spel:

Gillade du Pull Pin? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.