Catch the Candy

Världen i Catch the Candy är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Catch the Candy, ett av våra bästa pusselspel!

Fånga allt godis i denna roliga uppgraderade version av ett klassiskt Flash-spel när du spelar Catch the Candy. I över 70 av de bästa nivåerna måste du lösa alla intressanta pussel som spelet har att erbjuda. Även om de kanske börjar lätt, blir nivåerna svårare ju mer du avancerar i spelet och desto svårare är det att fånga godiset.

Men spelupplevelsen och de bedårande karaktärerna kommer definitivt att få dig att komma tillbaka för mer. Det är som om spelet är lika beroendeframkallande som godis. Och det har noll kalorier! För att fånga godiset behöver du bara trycka på vänster musknapp eller trycka på skärmen för att sträcka ut armen och ta tag i det läckra godiset.

Spela på Hetaspel.se ett annat roligt pusselspel och lös alla nivåer från Catch the Candy.

Liknande spel:

Gillade du Catch the Candy? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.