10x10

Världen i 10x10 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela 10x10, ett av våra bästa pusselspel!

10x10 är ett utmanande pusselspel som använder element från Tetris men på ett helt nytt och originellt sätt. Istället för att bitarna sakta faller ner och tvingar dig att snabbt placera dem för att bilda en linje, har du i 10x10 tid att tänka på vad ditt nästa drag är.

Längst ner på skärmen har du tre figurer och du måste placera dem så att de fyller alla tomma utrymmen. När du har en hel rad med figurer tas de bort från spelplanen och du får poäng. För att få en vinnande strategi måste du tänka i förväg, eftersom figurerna kan komma i vägen för varandra och du kan fastna på nolltid om du inte planerar i förväg.

Testa dina logiska färdigheter på Hetaspel.se och spela 10x10.

Liknande spel:

Gillade du 10x10? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.