Lumeno

Världen i Lumeno är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Lumeno, ett av våra bästa pusselspel!

Förbättra din dag efter att ha spelat Lumeno, ett avslappnande pusselspel där du måste koppla ihop cirklar som har samma färg för att ta bort dem från brädet.

Den unika atmosfären i Lumeno kommer att få dig att komma tillbaka och spelet kommer att få dig att vilja få högsta möjliga poäng. Med intressanta mekanismer som lägger till ett lager av komplexitet till spelet, låter Lumeno dig avsluta nivåerna på smarta sätt som bara väntar på att upptäckas.

För att få poäng måste du dra en linje mellan intilliggande cirklar av samma färg för att koppla ihop dem. Du kan också korsa din väg med speciella föremål på brädet som bara gör det hela roligare.

Lös pusslen i Lumeno på Hetaspel.se och njut av denna avkopplande och roliga upplevelse.

Liknande spel:

Gillade du Lumeno? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.