Little Alchemy 2

Världen i Little Alchemy 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Little Alchemy 2, ett av våra bästa hjärnspel!

Bemästra de fyra elementen eld, luft, vatten och jord i det roliga hantverksspelet Little Alchemy 2. Hitta vetenskapsmannen inom dig och kombinera elementen för att hitta nya föremål. Se till att du tar med dig ditt tålamod och att du har gott om tid, för det finns över 700 föremål att upptäcka och recept att låsa upp.

Du måste verkligen tänka kreativt för vissa kombinationer, eftersom vissa av dem är mer uppenbara än andra. Till exempel kan du behöva kombinera ett element med ett djur av något slag för att skapa ett djur som lever i det mediet. En sak är säker, du kommer definitivt att få ett stort leende på läpparna när du upptäcker en ny kombination och ser ditt uppslagsverk växa sig större!

Häng med på pysselglädjen med Little Alchemy 2 på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du Little Alchemy 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.