Math Duck

Världen i Math Duck är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Math Duck, ett av våra bästa mattespel!

Öva dina matematiska färdigheter och testa dina reflexer i ett gulligt spel som kombinerar matematikspel och färdighetsspel i ett roligt paket som du lätt kan spela på Hetaspel.se. I Math Duck spelar du som en söt anka, och genom flera nivåer måste du noggrant navigera i miljön, planera dina nästa drag och lösa alla möjliga ekvationer. I varje nivå i Math Duck finns det minst en ekvation som du måste lösa om du vill gå vidare i spelet. Dessa ekvationer har en tom fläck som du måste fylla, och du fyller den genom att överlappa de rektanglar med rätt svar som är placerade på skärmen. De senare nivåerna kan ha flera ekvationer som du måste lösa, och ordningen i vilken du överlappar rektanglarna är också mycket viktig, så tänk på ekvationens placering.

Men Math Duck testar också dina reflexer, och när du har kommit på rätt svar måste du snabbt ta nyckeln för att låsa upp dörren och gå vidare till nästa nivå. I Math Duck finns det en tidsgräns, så se till att du planerar dina drag noggrant. Även om du inte lyckas i början kan du alltid försöka igen, och tillsammans med den söta ankan kommer du att kunna lösa de matematiska pussel som väntar dig.

Lös ekvationer och ha kul på Hetaspel.se när du spelar Math Duck.

Hur man spelar

Använd piltangenterna eller WASD-tangenterna för att flytta ankan runt i miljön. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på knapparna på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Math Duck? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmattespel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.