Aliens Vs Math

Världen i Aliens Vs Math är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Aliens Vs Math, ett av våra bästa mattespel!

Det står mycket på spel i Aliens Vs Math och dina matematiska färdigheter kommer ständigt att sättas på prov. I det här spelet är en utomjordisk invasion på din gård och det enda sättet att stoppa dem från att stjäla dina kor är att snabbt lösa en ekvation. Denna ekvation kan vara antingen en addition, en subtraktion, en multiplikation, en division eller en kombination av dem alla.

Spelet börjar med enkla ekvationer, men ju mer du står emot invasionen, desto hårdare kommer utomjordingarna att attackera och desto svårare blir operationerna. Men samtidigt gäller att ju mer du spelar, desto bättre blir du på spelet. Och som en extra bonus kommer dessa matematiska färdigheter definitivt att överföras i ditt liv.

Bli ett proffs på matematik på Hetaspel.se och spela Aliens Vs Math.

Liknande spel:

Gillade du Aliens Vs Math? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmattespel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.