Math Magic Battle

Världen i Math Magic Battle är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Math Magic Battle, ett av våra bästa mattespel!

Öva på addition, subtraktion, multiplikation och division på ett roligt sätt och lär dig att lösa dessa matematiska pussel med en rasande hastighet om du övar på Math Magic Battle. Efter några rundor på Math Magic Battle kommer du säkert att se förbättringar i hur snabbt du löser dessa matematiska operationer och ditt självförtroende kommer att stiga närhelst du ställs inför en av dessa utmaningar i din vardag.

Den vänliga trollkvinnan från Math Magic Battle har enorma magiska krafter till sitt förfogande, men de kan bara aktiveras om du väljer rätt svar från operationen som finns högst upp på skärmen. Om du väljer rätt nummer kommer hon att skjuta en kraftfull magisk attack som kommer att besegra sina fiender.

Öva dina matematiska färdigheter på Hetaspel.se samtidigt som du får den högsta poängen på Math Magic Battle!

Liknande spel:

Gillade du Math Magic Battle? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmattespel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.