Math Candies

Världen i Math Candies är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Math Candies, ett av våra bästa mattespel!

Man kan säga att matematik är det största pussel man kan lösa och Math Candies gör sitt bästa för att kombinera matematik med ett roligt pusselspel. I Math Candies testas dina logiska färdigheter genom att be dig räkna ut värdet på godiset på skärmen och sedan be dig lösa ekvationen genom att välja en av de fyra vänliga figurerna.

För att ta reda på värdet av varje godis visas två ekvationer som summerar till ett visst antal. Varje ekvation ger dig en ledtråd till hur mycket ett enskilt godis är värt. När du vet värdet på ett godis kan du räkna ut vad svaret på din fråga är och gå vidare till nästa nivå.

Ta reda på hur kul matematik kan vara på Hetaspel.se när du spelar Math Candies!

Liknande spel:

Gillade du Math Candies? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmattespel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.