Guess the Square Root

Världen i Guess the Square Root är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Guess the Square Root, ett av våra bästa mattespel!

Bemästra matematiken med hjälp av Guess the Square Root och Hetaspel.se och lär dig alla perfekta kvadrater från 1 till 1000. Precis som med alla andra begrepp som du måste lära dig är upprepning nyckeln, och finns det något bättre sätt att upprepa och lära sig om inte med hjälp av videospel? Med Guess the Square Root har du ett roligt frågespel, men inte ett som liknar ett av de prov du kanske tänker på när du gick i skolan. Genom att lägga till spelmekanik till en traditionell frågesport gör Guess the Square Root varje val du gör till ett spännande val.

Och eftersom upprepning är nyckeln till framgång kan du i Guess the Square Root alltid testa ditt minne och dina kunskaper i matematik på nytt. På nolltid kommer du att ha lärt dig alla perfekta kvadrater från 1 till 1000. På varje fråga har du totalt 5 sekunder till ditt förfogande, men även om du misslyckas kan du försöka igen och då har du inte misslyckats, eftersom du fortfarande kan säga att du har lärt dig något nytt.

Testa dina matematiska färdigheter och ha kul på Hetaspel.se när du spelar Guess the Square Root.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp på de blå rektanglarna för att välja rätt svar. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Guess the Square Root? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmattespel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.