MathDoku

Världen i MathDoku är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela MathDoku, ett av våra bästa sudoku spel!

Lär dig de grundläggande matematiska operationerna på ett roligt sätt, med hjälp av Hetaspel.se och MathDoku, i ett spel som kombinerar matematik och den klassiska pusselupplevelsen som sudoku erbjuder.

MathDoku Vet att matematik ibland kan vara svårt och låter dig därför välja svårighetsgrad, i det här fallet storleken på rutnätet. Precis som i sudoku kan ett nummer bara placeras en gång på en viss rad eller kolumn. Men till skillnad från sudoku är målet här att noggrant titta på hur brädet är uppdelat i segment, och sedan titta i hörnet av varje segment för att hitta motsvarande nummer och operatören bredvid det. När du hittar det vet du vilket nummer segmentet måste uppgå till, samt vilken operation de nummer du placerar ska göra för att nå det numret. MathDoku har en hjälpsam miniräknare som du kan använda, samt ett alternativ för att avslöja numren i ett segment.

Lär dig matematik på ett roligt sätt när du är på Hetaspel.se och spelar MathDoku.

Liknande spel:

Gillade du MathDoku? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsudoku spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.