Microsoft Sudoku

Världen i Microsoft Sudoku är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Microsoft Sudoku, ett av våra bästa sudoku spel!

Om du någonsin velat prova Sudoku men inte vet var du ska börja rekommenderar vi Microsoft Sudoku som en bra utgångspunkt för att börja med detta roliga logikspel. För att vinna ett spel Sudoku måste du fylla 9x9 rutnätet med siffror från 1 till 9, men du måste placera siffrorna på ett sådant sätt att de inte upprepas på en rad eller kolumn.

Microsoft Sudoku är en utmärkt introduktion till denna serie eftersom den verkligen vänder sig till nybörjare, samtidigt som den introducerar alla möjliga användbara verktyg för att hjälpa personer som är mer vana vid Sudoku. Här kan du hitta guider som visar dig var du ska placera siffrorna, eller om du bara vill ha lite hjälp kan de bara peka dig i rätt riktning och lämna allt räknande till dig.

Bli ett proffs i Sudoku på Hetaspel.se och träna ditt fokus och din koncentration.

Liknande spel:

Gillade du Microsoft Sudoku? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsudoku spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.