My Dolphin Show 9

Världen i My Dolphin Show 9 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela My Dolphin Show 9, ett av våra bästa djur spel!

My Dolphin Show 9 ger dig möjligheten att spela som en av jordens mest gåtfulla och intressanta varelser, de smarta och älskvärda delfinerna. Dessa intelligenta djur har väckt människors nyfikenhet och fascination under mycket lång tid, och i My Dolphin Show 9 får du tillbringa mycket tid med dem, när du utför trick och andra djärva akrobatiker som dessa fantastiska däggdjur kan utföra med lätthet.

Med ett stort antal olika nivåer, var och en med sina egna unika utmaningar och hinder, kommer du snart att se att för dessa mångsidiga varelser kan ingenting stå i vägen för dem, eftersom de kombinerar smidighet och intelligens för att övervinna sina svårigheter.

Följ med den söta delfinen på Hetaspel.se och ha mycket roligt!

Liknande spel:

Gillade du My Dolphin Show 9? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.