Norse Goddesses

Världen i Norse Goddesses är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Norse Goddesses, ett av våra bästa klä på spel!

Vi kallar alla modeintresserade tjejer! Gör dig redo att dyka in i den magiska världen av nordisk mytologi med Norse Goddesses, det senaste och bästa inom gratis tjejspel. Detta förtrollande klädspel låter dig kliva in i skorna på tre legendariska gudinnor: Skadi, Freyja och Frigg.

Möt Skadi, den hårda vinter- och jaktgudinnan. Hon är känd för sin isiga koppling till berg och snö och är en mästare på att åka skidor och jaga genom Skandinaviens frostiga landskap. Därefter har vi Freja, den älskade gudinnan för kärlek, skönhet och fruktbarhet. Freyja är en mäktig figur med kopplingar till magi och krig, och hennes elegans är oöverträffad. Slutligen har vi Frigg, gudarnas kloka och profetiska drottning och hemmets beskyddare. Med sin djupa visdom ger hon en känsla av värme och säkerhet.

I detta spännande dress up-spel är det ditt uppdrag att styla dessa gudomliga damer till perfektion. Välj bland en mängd vackra outfits, smink, ansiktsfärg, klänningar, vapen, accessoarer, smycken och till och med mystiska djur. Varje element är utformat för att låta din kreativitet lysa när du blandar och matchar för att skapa det ultimata utseendet för Skadi, Freyja och Frigg.

När du har skapat dina fantastiska ensembler kan du ladda ner dina skapelser och dela dem med vänner och familj. Oavsett om du gillar mode eller mytologi är Norse Goddesses den perfekta blandningen av utbildning och underhållning. Kom igång nu och visa upp dina stylistkunskaper i ett av de mest fängslande klädspel för tjejer som finns!

Liknande spel:

Gillade du Norse Goddesses? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.