Obby Flip

Världen i Obby Flip är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Obby Flip, ett av våra bästa obby spel!

Släpp loss din inre Obby kroppsakrobat i Obby Flip på Hetaspel.se, spelet som förvandlar navigeringen i ditt hus till en gravitationstrotsande, sänghoppande extravaganza! Det är dags att släppa loss, tappa kontrollen och flippa-flippa-flippa dig fram till sängdagsglädje. Ta tag i din virtuella kudde för det här är inte bara ett spel; det är en rolig resa där din Obby-kropp står i centrum i en slapstick-komedi med hopp, flippar och gravitationsutmanande stunts! I den nyckfulla världen på Obby Flip är ditt uppdrag att hoppa och flyga genom alla hinder som ditt hus kastar på dig, allt för att nå det eftertraktade sovrummet. Det är som ett sängdagsäventyr förvandlat till en cirkusföreställning! Men se upp, för att röra vid golvet är absolut förbjudet. Det är en utmaning som kommer att få dig att sitta på kanten av ditt virtuella säte och försöka göra volter som till och med gymnaster skulle avundas dig.

Låt oss nu prata om belöningar, för att flippa genom huset förtjänar lite seriöst bling. Samla pengar och diamanter längs din luftburna resa och förvandla varje lyckad flipp till en lönsam eskapad. Det handlar inte bara om att nå sovrummet; det handlar om att göra det med stil och med fickorna fulla av virtuella rikedomar. Med dina surt förvärvade pengar kan du låsa upp nya karaktärer som ger din Obby Flip cirkus lite extra stil och gör varje volt mer fantastisk än den förra!

Så ta på dig dina virtuella trampolinskor, förbered dig för ett äventyr som trotsar gravitationen och navigera genom Obby Flip på ett helt nytt sätt. Är du redo att trotsa gravitationen, samla rikedomar och flippa dig till triumf vid läggdags? Scenen är satt på Hetaspel.se så förbered dig på att ha kul.

Så här spelar du

Tryck på vänster musknapp för att hoppa, eller tryck på skärmen om du spelar från en mobil enhet.

Liknande spel:

Gillade du Obby Flip? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårobby spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.