Princess Culture of Cuteness

Världen i Princess Culture of Cuteness är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Princess Culture of Cuteness, ett av våra bästa klä på spel!

Varje vecka träffas Jasmine, Ariel, Merida och Askungen på sitt favoritkafé för att äta frukost och kaffe tillsammans och prata om vad som hänt. Varje vecka väljer de en annan modestil och planerar sin outfit. Den här veckan vill de se supersöta ut, så tjejerna kommer att bära kawaii-outfits. Du kommer att vara deras stylist i detta roliga klädspel. Först måste du ge dem en härlig hombre frisyr med hjälp av färger som rosa, blått och lila. Därefter ska du hjälpa dem med deras makeup och försöka tänka utanför boxen när du skapar den. Sist men inte minst ska du välja de sötaste kawaii outfits till flickorna och hjälpa dem att se söta och vackra ut!

Liknande spel:

Gillade du Princess Culture of Cuteness? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.