Rat Princess

Världen i Rat Princess är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Rat Princess, ett av våra bästa klä på spel!

Råttkungens dotter, Råttprinsessan, är laktosintolerant, vilket gör att hon måste vara mycket kräsen när det gäller sin mat. Kunglig till sina ben uppges att hennes pappa inte har något gott rykte, helt enkelt för att han är råttkungen, trots att han är den mäktigaste råttan i staden. Råttprinsessan är en liten bortskämd snorunge, men inuti har hon ett guldhjärta. Hon älskar att bli bortskämd, även när det inte finns någon anledning till det. Dessutom är hon förälskad i sitt lyxiga liv, där shopping är hennes liv. Hon har höga krav när det gäller mat och kläder och kan vara lite kräsen ibland.

Liknande spel:

Gillade du Rat Princess? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.