Stylist For A Star Arianna

Världen i Stylist For A Star Arianna är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stylist For A Star Arianna, ett av våra bästa klä på spel!

Arianna söker en modekonsulent för sina kommande evenemang. Vi måste dock nämna att det inte är lätt att arbeta som stylist för en stjärna av Ariannas kaliber.

Livet för en stjärna är mycket dynamiskt, en internationell sångerska kan ha fem evenemang i veckan. Många människor har försökt bli Arianas personliga rådgivare men har misslyckats.

Arianna anlitar dina tjänster för följande evenemang. Varje evenemang är speciellt och kommer att behöva en outfit som kommer att vända på huvudet på både fans och journalister.

Den första händelsen är den viktigaste: morgondagens konsert! Välj rätt smink för en extravagant outfit värdig en internationell stjärna. Därefter väljer du en outfit för en vanlig dag i artistens liv. Glöm inte att Arianna alltid är jagad av paparazzi så oavsett situation måste hon glänsa. Den röda mattan är Ariannas nästa evenemang. Detta evenemang behöver ingen introduktion: hundratals stjärnor kommer att gå längs catwalken i de mest underbara kläderna! Arianna behöver glittra, så ge allt för att hitta en outfit som får henne att glänsa! Ingenting kan stoppa Arianna från att se fenomenal ut, så den rockiga outfit du måste skapa för ditt senaste evenemang kan vara den som gör hela skillnaden för dig.

Gör ditt bästa för att fylla positionen som Ariannas personliga stylist. Jag hoppas att det här tjejspelet ger dig ett leende på läpparna!

Liknande spel:

Gillade du Stylist For A Star Arianna? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.