Rival Sisters

Världen i Rival Sisters är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Rival Sisters, ett av våra bästa klä på spel!

Där det finns kärlek finns ofta också rivalitet. Och det gäller för våra två systrar Anna och Elsa. Lyckligtvis har de hittat ett sätt att göra upp när det gäller mode: en tävling om vem som är bäst klädd. Kom och spela spelet och hjälp tjejerna att sätta ihop de bästa kläderna, med alla ögon på oss. Börja med baddie-stilen och alla galna looks och accessoarer som passar till den, allt från sherpahattar och solglasögon med gula linser till Instagram-inspirerade makeup-looks och sportiga streetwear. Byt sedan växel och låt systrarna förbereda sig för en stilfull och elegant galakväll, med långa, glittriga kvällsklänningar, eleganta klackar och statement-smycken. När den formella klädseln är ur vägen, kommer nästa utmaning med regnbågens alla färger: kidcore-estetiken. Med 90-talsnostalgin i åtanke kan du leka med rött, gult och blått, blanda in några barnsliga, tecknade teman och du är redo att gå igång. Slutligen, låt oss avsluta rivalitetstävlingen på en edgy stil med några roliga punklooks. Från läderjackor, strids- och militärstövlar, metallpiggar och nitar på allt tänkbart, skinny jeans och jeansvästar - punkstilen är aldrig tråkig. Kom och spela vårt spel och gör upp en gång för alla mellan dessa två rivaliserande systrar! Ha så kul!

Liknande spel:

Gillade du Rival Sisters? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.