Samurai Fighter

Världen i Samurai Fighter är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Samurai Fighter, ett av våra bästa arkadspel!

Ge dig in i striden i Samurai Fighter i intensiva och episka strider mot en myriad av fiender som väntar på att döda dig. Med realistisk och detaljerad 3D-grafik känns det verkligen som om du befinner dig på arenan. välj mellan två krigare och eliminera motståndarna i de tuffa utmaningarna som väntar dig.

Att sparka och slå i rätt ögonblick är den enda vägen till seger, och som tur är har dina karaktärer ett stort antal olika rörelser för att snabbt göra slut på den som vågar korsa din väg. För att hjälpa dig i dina fruktansvärda strider kan du ibland plocka upp vapnen från dina fallna fiender. Så plocka upp katananan, beväpna dig med tålamod och beslutsamhet och vinn striden i Samurai Fighter!

Liknande spel:

Gillade du Samurai Fighter? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.