Surfer Archers

Världen i Surfer Archers är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Surfer Archers, ett av våra bästa arkadspel!

Din favoritstrand har invaderats så det är dags att ta din båge, sikta och försvara den från de onda skeletten! Spelet går ut på att skjuta först och ställa frågor senare. Sikta på huvudet för att omedelbart besegra din fiende och få dem att flyga iväg i andra. Du vet, skjuta två onda skelett med en pil typ av affär. Attacken är obeveklig, så du agerar och reagerar främst på instinkt, för deras pilbåge kommer snabbt att eliminera dig, och sedan är stranden upp till dig. Det vill du inte ha.

För att hjälpa dig i ditt försvar kan du tjäna mynt och köpa kraftfulla boosters som hjälper dig att hålla dig vid liv! Ha kul nu med Surfer Archers!

Liknande spel:

Gillade du Surfer Archers? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.