Sector 781

Världen i Sector 781 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Sector 781, ett av våra bästa arkadspel!

Är du sugen på ett häftigt Metroidvania-äventyr? Utforska tre unika världar i det här spända, actionfyllda pixelkonst-plattformsspelet Sector 781. Precis som i alla bra Metroidvania-spel är utforskandet det viktigaste. För att ta dig igenom den mystiska labyrinten av underjordiska korridorer är det viktigt att uppgradera din karaktär och dina vapen, för det finns många faror som lurar runt omkring. Fienderna försöker hela tiden ta dig och du måste använda ditt förstånd för att överleva. Till din hjälp finns också sex olika power-ups och checkpoints som räddar din position.

För det ultimata överlevnadstestet måste du slåss mot en boss på slutnivån, som garanterat kommer att ge dig en hälsosam utmaning. Utforska och ha kul med Sector 781!

Liknande spel:

Gillade du Sector 781? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.