Om Nom Run

Världen i Om Nom Run är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Om Nom Run, ett av våra bästa arkadspel!

Spring i ditt liv och undvik de många hindren på din väg genom att röra dig till vänster och höger och genom att hoppa och ducka, tillsammans med de älskvärda karaktärerna från den legendariska serien Cut the Rope, Om Nom och Om Nelle, i Om Nom: Run, ett springspel som utspelar sig på de elaka gatorna i Nomville.

Det här löparspelet kommer alltid att hålla dig på tårna, eftersom varje nivå erbjuder olika utmaningar, som att nå en viss sträcka, utföra spektakulära stunts eller samla klot. I slutet av nivån får du ett stjärnbetyg, som du kan förbättra om du vill.

För att hjälpa dig på vägen finns det olika powerups och bonusar som kan få din körning att hålla längre, som magneter, dubbla mynt eller raketboostar.

Du kan också låsa upp nya karaktärer från Nomville-universumet och snygga outfits också, med hjälp av de mynt du samlat in från dina körningar. Spela nu Om Nom Run och ha mycket roligt!

Spela andra spel från Om Nom-serien:

  1. Om Nom Connect Christmas
  2. Om Nom Bounce
  3. Om Nom Connect Classic
  4. Cut the Rope: Experiments

Liknande spel:

Gillade du Om Nom Run? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.