Om Nom Connect Classic

Världen i Om Nom Connect Classic är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Om Nom Connect Classic, ett av våra bästa hjärnspel!

Hjälp Om Nom och hans vänner att komma i kontakt med varandra och med de läckra godisbitarna när du spelar Om Nom Connect Classic på Hetaspel.se. I det här färgglada spelet måste du koppla ihop två föremål som är av samma typ. Om du lyckas med detta tas de två föremålen bort från spelplanen och du får poäng. Du vinner nivån när hela brädet är rensat. Det låter enkelt, men det finns en extra regel på Om Nom Connect Classic: för att kunna koppla ihop två föremål måste vägen mellan dem vara fri, så att inga andra föremål kan vara i vägen. Detta gör Om Nom Connect Classic ännu mer komplicerat eftersom vägen oftast är blockerad, särskilt i början av nivån. Men om du fastnar och inte kan hitta vägen ut kan du använda ett av Om Noms specialföremål, som kommer i form av ett förstoringsglas, som omedelbart visar en matchning som du kan göra, eller så kan du till och med blanda om brädet, så att du får en ny syn på brädet. Och även om du inte behöver extra snabba reflexer för att spela en runda på Om Nom Connect Classic måste du ändå ta hänsyn till att det finns en timer som sakta tickar ner, så försök att göra matcherna så snabbt som möjligt.

Det avslappnande spelet i Om Nom Connect Classic, den roliga musiken och den förtrollande grafiken gör spelupplevelsen till en glädje att spela. Och om du gillar karaktärerna från Om Nom-universumet kommer det säkert att bli en fröjd att tillbringa några extra stunder med dessa söta och vänliga karaktärer.

Spela ett roligt spel som utspelar sig i Om Nom-världen när du spelar Om Nom Connect Classic på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att välja spelelementen, om du spelar från ett skrivbord. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen där dessa element finns för att välja dem.

Spela andra spel från Om Nom-serien:

  1. Om Nom Connect Christmas
  2. Om Nom Bounce
  3. Om Nom Run
  4. Cut the Rope: Experiments

Liknande spel:

Gillade du Om Nom Connect Classic? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.