Flower Blast

Världen i Flower Blast är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Flower Blast, ett av våra bästa hjärnspel!

Träna din hjärna i ett annat roligt pusselspel på Hetaspel.se och spela Flower Blast. Även om reglerna i Flower Blast är lätta att förstå, ger utmaningen en rejäl dos av rolighet, och vissa nivåer kommer definitivt att få dig att fundera lite på vad den möjliga lösningen kan vara. Men en del av det roliga med Flower Blast är det faktum att rundorna är korta, och du kan alltid försöka igen för att komma på hur du ska gå vidare och lösa pusslet.

Flower Blast består av flera nivåer med stigande svårighetsgrad. Men oroa dig inte, svårighetskurvan är ganska mild, och när du väl börjar lära dig hur Flower Blast fungerar kommer du att välkomna det sätt på vilket det får dig att tänka på att lösa varje nivå. I grund och botten måste du ta bort alla blommor från skärmen. Detta gör du genom att klicka på de röda blommorna, som våldsamt skjuter ut sina kronblad i alla riktningar. Varje röd blomma de träffar kommer att utplånas. Men senare nivåer introducerar andra blomstertyper, och det är här du verkligen måste tänka på dina nästa drag, eftersom de andra blommorna också måste bli röda för att förstöras. Du har ett begränsat antal knackningar eller träffar som en sådan blomma kan få tills den blir röd. De kan komma till detta tillstånd antingen genom att bli träffade med kronblad eller om du knackar på dem. Men du har ett begränsat antal tappningar, så var väldigt uppmärksam på när du väljer att göra det. Och, ännu viktigare, på vilka blommor du väljer att knacka. Din bästa chans är att skapa enorma kedjereaktioner, där röda blommor träffar andra röda blommor som i sin tur exploderar sina kronblad och förstör eller ändrar tillståndet hos de andra blommorna i deras närhet.

Avsluta nivåerna i Flower Blast på Hetaspel.se och ha kul.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att välja den blomma som du vill interagera med. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på dessa blommor i stället.

Liknande spel:

Gillade du Flower Blast? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.