Om Nom Bounce

Världen i Om Nom Bounce är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Om Nom Bounce, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Vi presenterar ett bekant ansikte som är tillbaka för en helt ny eskapad! Minns du den ikoniska Om Nom från de älskade Cut the Rope-mobilspelen? Gör dig redo, för vår lilla gröna kompis ger sig ut på en ny spännande resa i den fantastiska världen Om Nom Bounce på Hetaspel.se. Håll i dig när Om Nom dyker ner i ett spännande äventyr och konfronterar formidabla motståndare och kolossala bossar som inte är någon match för hans beslutsamhet och några välriktade godisskott! Förbered dig på att fördjupa dig i det fängslande universumet Om Nom Bounce där vår bedårande hjälte går upp till plattan beväpnad med sockriga projektiler för att ta ner fiender. Beväpnad med bara sin godisarsenal är Om Nom på uppdrag att vinna över sina motståndare genom att skickligt skjuta iväg utsökta godbitar rakt mot dem. Allt handlar om att sikta, skjuta och den elektrifierande studsen som följer, vilket driver dig genom totalt 40 spännande nivåer utspridda över fyra distinkta och livfulla miljöer.

Ta dig an spänningen och utmaningen som väntar när du följer med Om Nom på hans resa genom Om Nom Bounce. Varje nivå är ett nytt test av din precision och strategiska skicklighet, och du kommer att känna dig engagerad i det actionfyllda spelet som väntar. Men oroa dig inte, för Om Noms förmåga är inte statisk - när du gör framsteg får du chansen att uppgradera hans färdigheter och utrustning och förvandla honom till en ostoppbar kraft som kan besegra även de mest envisa motståndarna.

Känn triumfens rus när du erövrar varje nivå och skickar iväg de värsta fienderna! Från att kämpa i grönskande landskap till att möta fiender i förrädisk terräng, Om Nom Bounce serverar ett varierat utbud av utmaningar som kommer att hålla dig engagerad och underhållen. Och kom ihåg att ju mer du spelar, desto mer kan du finjustera dina siktegenskaper och skapa en verkligt unik och personlig spelupplevelse.

Så, är du redo för utmaningen? Följ med Om Nom till Om Nom Bounce på Hetaspel.se och ge dig ut på en resa som inte bara lovar kul och underhållning, utan också en chans att visa upp din precision, strategi och skicklighet i att kasta godis. Gör dig redo att studsa, skjuta och erövra din väg till seger medan du ser vår älskvärda gröna vän ta sig an tillfället och än en gång bevisa att han är mer än vad ögat ser!

Så här spelar du

Använd musen för att vinkla dina skott och tryck på vänster musknapp för att skjuta. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen för att skjuta i den riktning du trycker på.

Spela andra spel från Om Nom-serien:

  1. Om Nom Connect Christmas
  2. Om Nom Connect Classic
  3. Om Nom Run
  4. Cut the Rope: Experiments

Liknande spel:

Gillade du Om Nom Bounce? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.