Santa Quest

Världen i Santa Quest är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Santa Quest, ett av våra bästa julspel!

Bli tomtens hjälpreda och hjälp honom att nå sin destination i Santa Quest. I det här roliga pusselspelet måste du flytta runt blocken så att du skapar en väg för tomten att nå sin gåva.

Allteftersom du går framåt blir nivåerna svårare och dina färdigheter kommer verkligen att sättas på prov. Men om du någon gång fastnar och inte vet hur du ska ordna om nivån kan du använda den hjälpsamma Hint-funktionen, som snabbt visar dig vägen.

Under hela nivån finns det flera gåvor som du kan samla in, och om du kan komma på hur du ska få tag på dem alla kommer du att få en bättre poäng i slutet av nivån.

Känn julstämningen när du spelar Santa Quest på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du Santa Quest? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårjulspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.