Shapez.io

Världen i Shapez.io är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Shapez.io, ett av våra bästa ledning spel!

Shapez.io ger dig ansvaret för att bygga fabriker som automatiserar skapandet av, du gissar det, en massa olika former i alla möjliga storlekar och komplexiteter. Allteftersom du växer och tjänar mer erfarenhet får du i uppdrag att skapa mer invecklade konstruktioner. Men när du gör framsteg kan du också köpa olika förbättringar till fabriken, vilket snabbar upp saker och ting avsevärt.

Som du snart kommer att lära dig måste du i Shapez.io också ta hänsyn till tillgången på resurser, och när du expanderar på kartan måste du ta hänsyn till denna mycket viktiga del av ett företag. Att leverera varor är bara en liten del av att leda ett framgångsrikt företag, vilket Shapez.io snart kommer att visa dig.

Hantera framgångsrika formfabriker och öva upp din entreprenörsanda när du besöker Hetaspel.se.

Liknande spel:

Gillade du Shapez.io? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårledning spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.