Fly THIS!

Världen i Fly THIS! är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Fly THIS!, ett av våra bästa ledning spel!

Uppfyll din dröm om att bli flygledare med Fly THIS!, ett roligt spel som sätter din organisationsförmåga på prov.

Att hantera en flotta av flygplan är ingen lätt uppgift, men med tålamod och noggrann planering kan det bli något som du kan lära dig att bemästra, med tiden. För att transportera dina passagerare i säkerhet måste du alltid vara på utkik efter andra inkommande flygplan som du kan korsa i luften, liksom andra faror.

Förutom att flyga säkert måste du också se till att passagerarna anländer till rätt flygplatser. Du vill säkert inte skicka dem till fel destination! Allt eftersom du avancerar i spelet och vänjer dig vid ditt nya jobb kommer du att se att nivåerna långsamt ökar i komplexitet och svårighetsgrad. Men det roliga förblir alltid detsamma!

Ta flyget med Fly THIS! och Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du Fly THIS!? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårledning spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.