Papa's Taco Mia

Världen i Papa's Taco Mia är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Papa's Taco Mia, ett av våra bästa papa's spel!

Om du gillar tacos och klassiska Flash-spel har Hetaspel.se spelet för dig! I Papa's Taco Mia tar du hand om en restaurang som gör stans bästa tacos, och det är upp till dig att se till att alla kunder går nöjda därifrån. Och om du undrar, ja, du måste göra allt, från att ta emot kundens beställning till att tillaga köttet och lägga till de ingredienser som de vill ha. Detta börjar enkelt till en början, men snart kommer nyheten om dina utmärkta tacos att spridas runt om i staden, och du kommer att få massor av kunder som kommer till din restaurang, och du måste lära dig att hantera alla de olika beställningarna, i tid. Och se till att du inte blandar ihop beställningarna eller ingredienserna, för en missnöjd kund innebär att du får lägre dricks.

Papa's Taco Mia Var inte tillgänglig att spela på ett tag, eftersom det var ett Flash-spel. Lyckligtvis kan du tack vare emulering genom Ruffle uppleva denna läckra upplevelse en gång till, på Hetaspel.se. Och det är precis som du minns, med varje ny dag som ger nya utmaningar på Papa's Taco Mia. Nya ingredienser kommer snart att anlända till ditt kök, och detta kommer också att ge dig nya kunder. Du kommer att behöva anpassa och servera alla möjliga intressanta tacorecept. Och vem vet? Kanske blir du inspirerad att göra dina egna tacos hemma! Papa's Taco Mia har ganska detaljerade steg för steg-instruktioner om hur man tillagar denna smakrika mat, och det kan fungera som en bra grund för några ganska läckra tacos.

Kliv in i Papa's Taco Mia igen när du spelar på Hetaspel.se och förbered dig på att laga några goda tacos!

Hur man spelar

Använd musen för att interagera med spelet: allt från att välja matlagningsstationer och ingredienser görs med musen.

Spela andra spel från Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Pancakeria
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Liknande spel:

Gillade du Papa's Taco Mia? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpapa's spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.