Papa's Freezeria

Världen i Papa's Freezeria är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Papa's Freezeria, ett av våra bästa papa's spel!

De solkyssta stränderna på Calypso Island skiner återigen på Hetaspel.se, där sommarens liv och rörelse kommer till liv på Papa's Freezeria! Som den nyaste medlemmen i teamet hamnar du på en glassbar vid havet, där du tillgodoser de omättliga behoven hos Papa Louies ständigt växande kundkrets. Ditt avslappnade sommarjobb tar en spännande vändning när du dyker in i världen av att skapa oemotståndliga frysglassar, fyllda med glass, blandbara godisar, sirap och det perfekta körsbäret på toppen för den perfekta sommarglädjen. Njut av den välbekanta tidshanteringen och det praktiska spelet som gjorde dessa spel till en succé, nu med spännande inslag som är skräddarsydda för att tillverka läckra frysta godsaker i Papa's Freezeria. Håll ett vakande öga på den livliga lobbyn när nya kunder strömmar till din butik, lägg snabbt glass och godsaker i sundae-muggar, övervaka mixers i aktion och pryd varje skapelse med en symfoni av toppings och sirap innan du presenterar mästerverket för din livliga och eklektiska kundkrets.

I Papa's Freezeria kan du förbereda dig på en virvelvind av nya upplevelser. Träffa dussintals kunder och förundras över antalet upplåsbara ingredienser som ger dina frysta drycker en extra dos kreativitet. Ta dig an karaktärer som Penny eller Alberto och se till att du skapar de godaste glassarna på Calypso Island. Varje ny dag kan medföra nya kunder, var och en med sina egna olika krav, och detta kan också introducera dig till nya ingredienser. Men oroa dig inte, när du väl har lärt dig grunderna kommer det att bli en barnlek att skapa dessa.

Dyk in i den coola, livfulla världen av Papa's Freezeria på Hetaspel.se, där varje frusen skapelse är ett mästerverk, och varje ögonblick är ett firande av sommartid glädje!

Så här spelar du

Använd vänster musknapp för att välja ingredienser och interagera med alla matlagningsstationer.

Spela andra spel från Papa's-serien:

 1. Papa's Cupcakeria
 2. Papa's Scooperia
 3. Papa's Taco Mia
 4. Papa's Pancakeria
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Liknande spel:

Gillade du Papa's Freezeria? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpapa's spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC