Papa's Sushiria

Världen i Papa's Sushiria är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Papa's Sushiria, ett av våra bästa papa's spel!

Ta hand om pappas sushirestaurang i Papa's Sushiria igen på Hetaspel.se, tack vare emuleringens kraft. Ruffle-emulatorn tar dig tillbaka till pappas restauranger, och du kan återigen njuta av dessa roliga spelupplevelser, direkt från din webbläsare.

Som i de flesta av Pappas spel har någon form av händelse dragit dig till Pappas legendariska matställen, och Papa's Sushiria är inte annorlunda. Så så fort du klev in på Papa Louies nyaste Sushiria var det som om ödet hade tagit tag i dig. Du visste att stället skulle bli en succé, men sedan slog katastrofen till! Ett slarvigt drag leder till att man slår sönder statyn av den lyckliga katten precis utanför butiken. Är det därför som saker och ting inte blev riktigt bra? Pappa är inte villig att ta några risker och ger sig iväg på ett brådskande uppdrag för att leta efter en ny staty och sätter dig i ledningen för sin älskade restaurang. Nu när dina kunskaper i sushitillverkning har satts på prov kan du lösa det mysterium som håller tillbaka öppningen av restaurangen? Kavla upp ärmarna, det är dags att se om du är en riktig kulinarisk talang eller inte!

Med hjälp av din "Sushi Square"-kokare ska du stapla toppar högt upp på färska rullar av läckra nori wraps och bli kreativ när Sakura Bay firar olika helgdagar under året, och låsa upp nya säsongsbetonade ingredienser för varje helgdag! Att laga, krydda och sprida riset på nori eller sojapapper är bara en av de uppgifter som du måste utföra i Papa's Sushiria. Du måste också noggrant skära sushin i lika läckra bitar och servera din världsberömda Bubble Tea till alla dina hungriga kunder.

När dina matlagningskunskaper blir bättre sprids ryktet om dina talanger över hela landet och du kommer att se fler och fler kunder komma till ditt matställe. Fler kunder innebär också olika smaker, så varje dag kan en ny ingrediens introduceras på menyn, med vilken du måste tillaga alla sorters fantastiska sushirätter. Ju bättre dina rätter är, desto mer dricks får du. I slutet av varje dag kan du också spela ett roligt spel i Papa's Raceway. På så sätt kan du slappna av och dessutom vinna några söta priser om du lyckas klara av utmaningen.

Kliv än en gång in i en av Pappas berömda restauranger, direkt från din webbläsare, när du spelar Papa's Sushiria på Hetaspel.se.

OBS: För närvarande är funktionen Save Backup (som skapar en säkerhetskopia på din hårddisk) inte tillgänglig. Tack för din förståelse. Din spelutveckling sparas fortfarande mellan dina sessioner och du kan när som helst återuppta ditt äventyr.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att interagera med spelet och för att välja alla olika matlagningsstationer och ingredienser.

Spela andra spel från Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Wingeria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Liknande spel:

Gillade du Papa's Sushiria? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpapa's spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC