Papa's Wingeria

Världen i Papa's Wingeria är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Papa's Wingeria, ett av våra bästa papa's spel!

Bli stjärnan i Starlight City när du spelar Papa's Wingeria på Hetaspel.se! Efter att ha tagit en paus från att ha varit tillgängliga i webbläsaren kan du nu spela pappas berömda spel på Hetaspel.se. Med det spelande som du känner till och älskar kommer din resa tillbaka till dessa restauranger återigen att vara härlig och lämna din mun med vatten i munnen.

Så gör dig redo för förklädet och ha kul med att sköta stekpannorna på Papa's Wingeria, kasta läckra kycklingvingar i läckra såser och lägga till annat välsmakande kött på din meny. Låt oss inte glömma alla de festliga sidorna och dipparna som följer med varje helgdag också! Presentationen är nyckeln, och du får chansen att bli en sann kulinarisk konstnär genom att arrangera tallrikarna så tilltalande som möjligt för kunderna som inte kan vänta med att sätta tänderna i dessa mästerverk.

Varje kund kräver en annan maträtt, och det är ditt jobb att se till att du noggrant förbereder varje måltid enligt deras specifikationer. Stek kycklingvingar kryddade med olika såser varje dag, eller blanda upp saker och ting och lägg till annat kött också; koppla ihop dessa stekta favoriter med sidor och dips för en presentation värdig till och med kungligheter. Med många timmars spelande är Papa's Wingeria ett utmärkt val för alla som gillar att tillbringa tid i köket, eller som bara vill spela ett roligt spel.

När du spelar låser du upp alla möjliga nya ingredienser för att garnera dina rätter. Och ditt matställe kommer att se nya kunder, med alla möjliga olika paletter, som inte kan vänta på att få äta några av dina läckra rätter. Nya ingredienser och rätter höjer komplexitetsnivån, men innebär också att den extra utmaningen gör att det hela tiden är roligt i Papa's Wingeria. Och det är alltid tillfredsställande när du räknar dina inkomster i slutet av varje dag. Dina inkomster och dina dricks, eftersom varje måltid du tillagar betygsätts av dina kunder, och beroende på deras betyg ökar eller minskar dina dricks. I slutet av varje dag kan du också spela ett bonusminispel när du deltar i Foodinis dagliga minispelshow.

Återigen kan du kliva in i Papa's Wingeria när du spelar på Hetaspel.se och njuta av detta klassiska Flash-spel som gjorts tillgängligt genom emuleringens underverk, närmare bestämt Ruffle-emulatorn.

Hur man spelar

Använd musen för att interagera med spelets element. Följ instruktionerna noggrant för att förbereda rätterna. Tryck på vänster musknapp för att välja objekt i spelet.

Spela andra spel från Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Liknande spel:

Gillade du Papa's Wingeria? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpapa's spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC