Papa's Scooperia

Världen i Papa's Scooperia är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Papa's Scooperia, ett av våra bästa papa's spel!

Välkommen till Papa's Scooperia, den ultimata glassfesten som kommer att få dig att längta efter fler frysta läckerheter på Hetaspel.se! Gör dig redo att ge dig ut på en utsökt resa där du kommer att servera ljuvliga sundaes, kittlande strutar och läckra desserter som får dina smaklökar att sjunga av glädje. I Papa's Scooperia kommer du att kliva in i rollen som en spirande glasskonnässör och betjäna ett brett utbud av kunder som är ivriga att njuta av sina favoritglassar. Från klassiska vaniljvirvlar till extravaganta skapelser med läckra toppings - det är din chans att släppa loss din kreativitet och tillfredsställa alla kunders glassdrömmar på Hetaspel.se.

Men det är inte allt! I slutet av varje dag kan du varva ner med ett spännande minispel som kommer att sätta din hjärna på prov. Om du lyckas få en hög poäng och många poäng vinner du biljetter till ett spel där en karaktär har en viss outfit på sig och du måste komma ihåg alla saker som de hade på sig. Även om det här inte handlar om glass är det mycket viktigt att ha ett skarpt minne när du måste komma ihåg varje kunds beställning.

När du går igenom spelet kommer du att låsa upp en uppsjö av spännande ingredienser och frestande smaker för att ta dina glassskapelser till nya höjder. Möjligheterna är oändliga, från ljuvlig choklad till saftiga frukter och allt däremellan. Experimentera, blanda och matcha för att skapa unika kombinationer som får dina kunder att komma tillbaka efter mer. Och glöm inte att piffa upp din Scooperia med snygga dekorationer och livfulla teman för att skapa en inbjudande atmosfär som kommer att förtrolla både stamkunder och nykomlingar. Med varje nöjd kund kommer ditt rykte att växa och locka ännu fler glassentusiaster att uppleva magin på Papa's Scooperia.

Njut av charmen på Papa's Scooperia och bli mästare på glassskapelser på Papa's Scooperia. Ta del av det roliga, börja skopa och gör denna virtuella glassbar till en plats där drömmar blir sanna, en krämig skopa i taget! Så vad väntar du på? Ta din skopa, sätt på dig förklädet och dyk in i den spännande världen på Papa's Scooperia. Med sina oemotståndliga godsaker, härliga utmaningar och hjärtevärmande atmosfär kommer detta spel garanterat att hålla dig underhållen, leende och sugen på en skopa frusen lycka!

Så här spelar du

Använd vänster musknapp för att välja element från spelet, såsom matlagningsstation, beställningsbiljett, ingredienser, samt för att manipulera de olika köksredskapen i din restaurang. Om du spelar från en mobil enhet, tryck på skärmen istället.

Spela andra spel från Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Taco Mia
 4. Papa's Pancakeria
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Liknande spel:

Gillade du Papa's Scooperia? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpapa's spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.