Papa's Donuteria

Världen i Papa's Donuteria är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Papa's Donuteria, ett av våra bästa papa's spel!

Ännu en gång får du ta på dig förklädet och kliva in i en av pappas berömda restauranger när du spelar på Hetaspel.se. Även om det är ett kort uppehåll kan några av dina favoritspel i Flash fortfarande spelas i webbläsaren om du spelar på Hetaspel.se. Med hjälp av emulering och den fantastiska Ruffle-emulatorn kan du njuta av dessa klassiska spel igen, och Hetaspel.se gör processen så smidig som möjligt.

I Papa's Donuteria tar resan dig till den förtrollande staden Powder Point, där du får träffa alla sorters nyckfulla kunder. Med ett leende på läpparna kommer de in på restaurangen du arbetar på och väntar ivrigt på de underbara desserter du kan förbereda för dem. Var och en av dem har många olika preferenser, och du måste noga ta hänsyn till vad de behöver. Förutom att ha tillfredsställelsen av att du gav dem utsökt mat, kan kunderna, beroende på hur väl du lyckas matcha det de ber om, lämna antingen generösa dricks, om du gjorde ett bra jobb, eller så kan de välja att inte ge alltför generösa dricks. Detta kan ha dubbel effekt, eftersom ju högre kundnöjdhet desto mer pengar får du och som en extra bonus kan du också vinna extra biljetter i Foodinis minispel. Detta är ett spel som du kan spela i slutet av varje dag. Se det som ditt sätt att koppla av efter en hård dag på jobbet. På Papa's Donuteria är det här spelet ett tävlingsspel, och du måste tävla mot andra konkurrenter för att komma först över mållinjen. Du kan vinna priser som du sedan kan använda för att dekorera Papa's Donuteria.

Som man kan förvänta sig av ett Papa's-spel måste du i Papa's Donuteria jonglera mellan de olika matlagningsstationerna. Du ansvarar alltså för att välja rätt deg, tillaga den jämnt på båda sidorna samt dekorera och lägga sista handen på varje munk. Arbetet kan ibland bli ganska hektiskt, men varje dag ger nya utmaningar och nya sätt att ha roligt i Papa's Donuteria, eftersom du kan låsa upp olika nya recept och ingredienser som du kan arbeta med.

Kliv in i Papa's Donuteria igen när du spelar på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja de olika matlagningsstationerna och för att interagera med spelet.

Spela andra spel från Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Liknande spel:

Gillade du Papa's Donuteria? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpapa's spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC