Papa's Pancakeria

Världen i Papa's Pancakeria är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Papa's Pancakeria, ett av våra bästa papa's spel!

Pappas restauranger är kända på internet och har gett många spelare glädjen att laga mat, särskilt i Flash-eran. Även om pappa tog en kort paus kan du återigen spela dessa klassiska Flash-spel på Hetaspel.se, tack vare emuleringens och Ruffles kraft.

Ett sådant matställe är ett som säkert kommer att glädja spelare som har ett sötsug och de som njuter av en efterrätt då och då. I Papa's Pancakeria måste du behärska konsten att göra läckra pannkakor. Ta över matlagningsstationerna och gör dig redo att få händerna täckta av deg när du förbereder pannkakor till alla dina hungriga kunder. Och i Papa's Pancakeria måste du ta emot beställningarna och laga maten, så det är verkligen en prövning av ditt tålamod och dina ledaregenskaper. Ju snabbare du betjänar en kund, desto större dricks får du. Och en stor dricks ger dig extra biljetter till Foodinis minispelshow, där du måste spela ett kort spel. Om du vinner här får du extra prydnadsföremål, som du kan anpassa och ge mer personlighet åt restaurangen.

Varje kund är en ny utmaning, och vanligtvis har de sina unika preferenser. Genom att ta hänsyn till dessa preferenser ser du till att dina kunder lämnar Papa's Pancakeria nöjda. Och lyckliga kunder kommer att rekommendera ditt ställe, och därför brukar varje dag föra med sig en ny kund. Vissa dagar ger dig till och med nya ingredienser för att förbereda din läckra dessert, så var redo att anpassa dig till vad den nya dagen ger dig.

Gör dig redo att göra utsökta pannkakor när du spelar Papa's Pancakeria på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att interagera med matlagningsstationerna och med spelet.

Spela andra spel från Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Liknande spel:

Gillade du Papa's Pancakeria? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpapa's spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC