Papa's Bakeria

Världen i Papa's Bakeria är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Papa's Bakeria, ett av våra bästa papa's spel!

Om du saknar gamla klassiska Flash-spel har Hetaspel.se precis vad du letat efter. Tack vare emuleringens kraft kan du återigen njuta av några av dina favorit Flash-spel, direkt från din webbläsare, tack vare Ruffle, en kraftfull Flash-emulator. Kliv återigen in i en av pappas restauranger och skapa alla sorters läckra maträtter. Med det spel som du känner till och älskar kommer Papa's Bakeria återigen att utmana dig att noggrant baka underbara rätter och göra alla dina kunder nöjda.

Att vara nyanställd på Papa's Bakeria är en spännande resa, men en resa som också ger dig massor av ansvar, eftersom du ansvarar för hela bakningsprocessen av de läckra pajerna. Du kommer att behöva gå mellan de olika matstationerna för att förbereda dessa pajer enligt kundernas exakta specifikationer. De kan alla vilja ha alla möjliga olika typer av olika toppings och ingredienser. Och inte bara det, de kan också utmana dig att placera dessa ingredienser på olika ställen. Att baka pajer är en ganska komplicerad uppgift, och dina kunder förväntar sig det allra bästa av någon som arbetar på Papa's Bakeria.

Ju bättre du är på att skapa dessa mästerverk av mat, desto nöjdare blir de människor som kliver in genom dina dörrar. Och förutom att de vet att du är en bra kock kan dina kunder också lämna generösa dricks till dig om du gör ett tillräckligt bra jobb. Genom att lämna dricks ökar inte bara dina inkomster, utan om du presterar utmärkt kan du också komma ett steg närmare att tjäna biljetter till Foodinis dagliga Mini Game Show, där du kan spela ett roligt spel där du staplar hamburgare. Priserna du kan tjäna här kommer att hjälpa dig att dekorera ditt matställe och göra det unikt.

Skapa läckra maträtter igen när du spelar Papa's Bakeria på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja de olika spelelementen.

Spela andra spel från Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Liknande spel:

Gillade du Papa's Bakeria? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpapa's spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC