Papa's Pastaria

Världen i Papa's Pastaria är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Papa's Pastaria, ett av våra bästa papa's spel!

Om du älskar pasta och vill spela ett klassiskt flashspel på nytt har Hetaspel.se ett spännande spel för dig: Följ med pappa i hans önskan att ha stans bästa pastarestaurang och spela Papa's Pastaria på Hetaspel.se. Efter en kort paus är alla typer av Flash-spel återigen spelbara direkt från din webbläsare tack vare kraftfulla emulatorer som Ruffle, och Hetaspel.se gör sitt bästa för att ge dig så många av dessa spel som möjligt så att du kan njuta av dem igen.

Papa's Pastaria är ett spel som har gett människor otaliga timmars underhållning, och nu kan du spela det och själv se hur roligt det kan vara att sköta ett pastaställe när du kliver in i rollen som nyanställd i Papa's Pastaria. Precis som i alla andra Papa-spel (som du också kan spela på Hetaspel.se) har du i Papa's Pastaria flera uppgifter som du måste hantera, särskilt om du vill hålla dina kunder nöjda. Och att hålla dina kunder nöjda innebär inte bara att du kan få större dricks och mer pengar i slutet av ditt skift, utan de kan också låta dig spela ett särskilt minispel i slutet av dagen. I Papa's Pastaria, eftersom pasta ursprungligen kommer från Italien, finns ett minispel som omedelbart får dig att tänka på Italien, och i Foodinis minispel från Papa's Pastaria tar du kontroll över en gondol och måste samla pasta längs kanalen, samtidigt som du undviker köttbullarna som ligger i din väg. Om du samlar all pasta får du en cool prydnadssak att dekorera ditt matställe med. Lite anpassning kan få ditt ställe att kännas som din egen unika pastarestaurang.

Att faktiskt göra den läckra pastan innebär flera steg, och först måste du välja rätt typ av pasta, krydda den med det kunden ber om, samtidigt som du tar hänsyn till de tider och omrörningar som krävs för att uppnå den perfekta rätten. Se till att lägga till brödet på slutet, och voila! Varje kund har sina egna preferenser, så se till att ta hänsyn till dem när du lagar deras mat. Även snabbhet är en faktor, särskilt när du får fler och fler kunder till ditt ställe. Och medan dagarna går är nyheten om dina färdigheter i att göra pasta känd för alla, så du kan förvänta dig att många fler människor kollar in ditt ställe. Och nya kunder innebär också att du måste lära dig nya recept och lära dig att hantera nya ingredienser, så även om saker och ting kan bli svårare när du gör framsteg i Papa's Pastaria, håller de också saker och ting fräscha.

Spela ett roligt managementspel igen på Hetaspel.se, tack vare Ruffle och emulering, och ta förklädet igen när du spelar Papa's Pastaria.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja spelets element och interagera med de olika matlagningsstationerna.

Spela andra spel från Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Liknande spel:

Gillade du Papa's Pastaria? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpapa's spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC