Papa's Hot Doggeria

Världen i Papa's Hot Doggeria är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Papa's Hot Doggeria, ett av våra bästa papa's spel!

Nu är det äntligen dags att värma upp grillen och servera läckra korvar på Griller Stadium! Ta hand om Papa Louies berömda stånd, där du får sätta dina multitaskingförmågor på prov när du kokar ihop en mängd säsongsbetonade specialiteter för alla sorters hungriga fans när du spelar Papa's Hot Doggeria på Hetaspel.se. Det här äventyret kommer garanterat att få alla att fira läckerheter på nolltid, från att poppa färska popcorn till att hälla upp drinkar som passar perfekt. De ständigt föränderliga årstiderna ger nya bullar, sidor och drycker, så låt dig hänga med semester smaker i överflöd och fira dessa perioder med nya semesterkorvar!

I Papa's Hot Doggeria, liksom i alla andra spel i den här älskade serien, kommer du att ha händerna fulla med multitasking. Från att förbereda köttet och bullarna till att välja rätt såser och drycker är varje skift i Papa's Hot Doggeria ett skift som kräver ditt fulla fokus. Särskilt om du tar hänsyn till att varje kund har ett slutbetyg för hur du förbereder deras rätter. Ju högre deras betyg är, desto bättre är dina dricks. Och i slutet av dagen får du en känsla av tillfredsställelse när du ser hur mycket pengar du har tjänat. Men det är inte det enda du kommer att vänta med spänning på i slutet av varje dag, eftersom du också kan delta i ett kort minispel i Foodinis dagliga minispelshow. På Papa's Hot Doggeria har detta spel ett baseballtema. Din korvkiosk ligger trots allt på en stadion, så det håller sporttemat ganska bra.

Stig in i Papa's Louie-restaurangen igen på Hetaspel.se, tack vare emuleringens kraft och den underbara Ruffle-emulatorn. Även om dessa restauranger var stängda för en liten stund kan du nu spela Papa's Hot Doggeria igen på Hetaspel.se. Så gör dig redo att förbereda några varmkorvar och ha kul!

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att klicka på de olika spelelementen och använd musen för att navigera i restaurangen.

Spela andra spel från Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Wingeria
 10. Papa's Sushiria
 11. Papa's Cheeseria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Liknande spel:

Gillade du Papa's Hot Doggeria? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpapa's spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC