Papa's Pizzeria

Världen i Papa's Pizzeria är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Papa's Pizzeria, ett av våra bästa papa's spel!

Alla kockar drömmer om att en dag äga sitt eget företag. Men det är inte lätt att driva en pizzeria på egen hand. Hjälp den skickliga pappan att uppfylla varje kunds krav. Ta emot pizzabeställningar och förbered degen. Lägg till speciella toppings och släng in pizzan i ugnen. Du kan tillaga upp till 4 pizzor samtidigt! När pizzan är klar skär du upp den och levererar! Lär dig också en massa recept medan du fortsätter att öka restaurangens rykte och få nya kunder. Lås upp nya grader och titlar när du går vidare i en berättelse som är späckad med humor och ökande svårighetsgrad. Är du redo att gå med i Papa's Pizzeria-teamet? Visa upp dina färdigheter i multitasking och låt ingen kund lämna Papa's pizzeria olycklig!

Spela andra spel från Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Wingeria
 10. Papa's Sushiria
 11. Papa's Cheeseria
 12. Papa's Hot Doggeria
 13. Papa's Burgeria

Liknande spel:

Gillade du Papa's Pizzeria? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpapa's spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.