Papa's Cheeseria

Världen i Papa's Cheeseria är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Papa's Cheeseria, ett av våra bästa papa's spel!

Gör dig redo att bli mästare på smörgåsar när du spelar ett klassiskt Flash-spel på Hetaspel.se! Kliv in i en av pappas berömda restauranger tack vare emuleringens kraft och Ruffle-emulatorn och njut av din vistelse på Hetaspel.se. I Papa's Cheeseria utmanas du av en aptitretande meny, så låt oss se om du kan tillfredsställa även de mest kräsna kunderna. Välj bland ett fantastiskt utbud av bröd, pålägg och, om spelets titel är en antydan, massor av ostar, och tillaga sedan de grillade ostarna perfekt vid grillstationen innan du serverar dem med stil. Glöm inte bort pommes frites för att få extra krispigt godsaker. Varje ny dag kommer att låsa upp läckra recept när du leder din smörgåsbutik hela vägen till framgång.

Varje beställning har sina egna unika utmaningar, och även om grunderna förblir desamma måste du investera samma mängd omsorg i varje beställning om du vill att dina kunder ska lämna ditt ställe nöjda. Och ju mer nöjda de är, desto bättre dricks får du. Du kan använda dessa extra pengar på olika sätt, men vetskapen om att dina kunder lämnat nöjda är också en värdefull belöning. Självklart är pengarna livsviktiga och kommer att hjälpa dig att utveckla ditt företag och blomstra. Och glöm inte att spela en runda i Foodinis dagliga minispelshow i slutet av varje dag, för lite extra kul. Lite avkoppling efter en hård arbetsdag är trots allt mycket viktigt för ditt allmänna välbefinnande. Du har många arbetsdagar framför dig på Papa's Cheeseria, men som tur är är de roliga och varje dag ger dig nya kunder och nya utmaningar.

Bemästra konsten att göra smörgåsar när du spelar Papa's Cheeseria på Hetaspel.se och har roligt.

Hur man spelar

Använd musen för att navigera genom alla matlagningsstationer i spelet och tryck på vänster musknapp för att interagera med spelelementen.

Spela andra spel från Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Wingeria
 10. Papa's Sushiria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Liknande spel:

Gillade du Papa's Cheeseria? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

 • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpapa's spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC