Sisters Ice Skating Glam

Världen i Sisters Ice Skating Glam är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Sisters Ice Skating Glam, ett av våra bästa frost spel!

Anna och Elsa från Frozen är redo att gå ut på isbanan med stil! Med det dekorativa flickspelet Sisters Ice Skating Glam kan du hjälpa systrarna att bli showstoppers på isbanan.

Välj underbara dekorationer till deras skridskor och stylingoutfits för en fashionabel konståkning! Du kan anpassa dina skridskor på många sätt genom att välja någon av färgerna för både skridskor och skosnören. Glöm inte att prova några vågade skridskokombinationer med Anna och Elsa som garanterat kommer att blända alla. När de glider över isen kan de visa upp sin stil med vackra dekorationer som får alla på isbanan att lägga märke till dem. Vare sig de väljer traditionell eller udda stil kommer de att ha roligt när de spenderar dagen med att vara kreativa. Det är dags att visa upp ett Frozen-inspirerat mode när dessa kungliga systrar går ut på isen med stil! Sisters Ice Skating Glam är det perfekta spelet för dig att skapa personliga skridskor och kläder för dessa underbara systrar!

Liknande spel:

Gillade du Sisters Ice Skating Glam? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfrost spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.