Sisters Speed Dating

Världen i Sisters Speed Dating är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Sisters Speed Dating, ett av våra bästa frost spel!

Sister Speed Dating är ett spännande tjejspel där systrarna Anna och Elsa från Frozen har bestämt sig för att pröva sin lycka på att leta efter en ny pojkvän!

Det här färgglada tjejspelet utmanar sina spelare att hjälpa Anna och Elsa från Frozen att välja ut den perfekta outfiten för deras kommande blind date! Med din hjälp kommer de att välja några fantastiska looks för att se till att de ser super snygga ut på sin blind date. På dejten kommer var och en av dem att träffa en annan slumpmässig potentiell pojkvän och avfyra dem en rad frågor för att avgöra om de är de perfekta. Om de är nöjda med resultatet ska de ta en bild som två förtjusande nya turturduvor! Så kom igen - gå med i Sister Speed Dating och låt oss se om du kan koppla ihop dessa frusna systrar med sann kärlek!

Liknande spel:

Gillade du Sisters Speed Dating? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfrost spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.