Sleeping Beauty Doll

Världen i Sleeping Beauty Doll är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Sleeping Beauty Doll, ett av våra bästa klä på spel!

Våren är en episk tid för att börja ett nytt kapitel på EA High, där tonåriga söner och döttrar från kända sagor bestämmer sig för om de ska följa i sina föräldrars sagolika fotspår eller inte. Våren är säsongen för Spring Fairest, en spellebration av förnyelse och kreativitet. Varje år höjs en sagolik mässa på EA High, och flickorna får bära sina mest trollbindande outfits. I år har Cupid Doll tagit på sig att designa utsökta klänningar till sina vänner. Törnrosa är helt vacker i en ögonöppnande look med tema rosor och törnen, med ett häftigt svartvitt mönster som symboliserar vinterns slut och fabeldetaljer i form av blommor som representerar vårens början. Ett svart rosenstamtryck på en vit underkjol kompletterar perfekt rosmönstret ovanför. En bubbelformad peplum, ett svart bälte och ett långt släp med rosenmönster är lyxiga detaljer som får fantasin att sväva i höjden.

Liknande spel:

Gillade du Sleeping Beauty Doll? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.